Je kent het vast wel, je bent onderweg met je kindje in de kinderwagen en hij dommelt door de beweging van de wagen heerlijk in slaap. Maar op het moment dat je stopt met wandelen schrikt je kindje meteen wakker. Zo jammer!

Want dit zou betekenen dat je altijd maar moet blijven bewegen om je kindje in slaap te helpen.

Daar is wat op bedacht, namelijk de Rockit Baby Rocker. En ik vind dit zó handig!

De Rockit Baby Rocker bevestig je aan de kinderwagen en zorgt er met 1 druk op de knop voor dat je kinderwagen de gewenste wiegbewegingen maakt. Dit kan je kindje weer terug in slaap helpen. De Rockit is USB oplaadbaar, dus geen gedoe meer met batterijen, aldaar er vele verschillende batterijen zijn met verschillende sterkte en levensduur, waardoor de functionaliteit niet altijd optimaal is, is een krachtige ingebouwde oplaadbare batterij de oplossing; duurzamer, beter en sterker! De Rockit stopt automatisch na 60 minuten

Je hoeft dus niet continue de kinderwagen in beweging te houden om je kindje lekker te laten slapen je hebt je handen vrij om van alles te doen. De Rockit is echt een helpende hand voor de baby én ouders!

Nog een tip voor kindjes die vaker korte dutjes doen:

Pak wat vaker de kinderwagen erbij. Door de beweging van de kinderwagen kan je kindje makkelijker de slaap vatten. Als je kindje vaak na 30 minuten wakker wordt, zorg dat je rond die tijd in de buurt bent van je kindje en zet de Rockit Baby Rocker aan bij de eerste tekenen van wakker worden. Dit kan je kindje helpen om de volgende slaapcyclus te pakken. En hoe vaker je kindje langer slaapt, hoe meer hij dit ook gaat doen. Oefening baart kunst!

Ik mag ook nog een mooie korting weggeven!

Als je besteld via www.rockitrocker.nl of via www.rockitrocker.be dan ontvang je met mijn persoonlijke kortingscode GENIETENVANSLAAP15 maar liefst 15% op de Rockit Baby Rocker. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *