Skip to content

E-books

Zelf aan de slag

Wil je graag aan de slag met het slapen van je kindje? Of ben je op zoek naar beknopte informatie en waardevolle slaaptips? Dan zijn deze slaapgidsen zeker iets voor jou.

Na bestelling ontvang je de slaapgids direct in je email als downloadbaar PDF-bestand.

Veel leesplezier!

Genieten van Slaapgids 0-4 jaar

19,95   nu tijdelijk 14,95

 

In de Genieten van Slaapgids 0-4 jaar kun je alles lezen over de ritmes en wakkertijden van je kindje per leeftijd.
Na het lezen van dit E-book weet je wat je kunt verwachten in welke leeftijdsfase. Je leest tips over hoe je een fijn bedritueel kunt toepassen, wat goede slaapassociaties zijn en veelvoorkomende problemen bespreek ik uitgebreid.

Het e-book is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is 56 pagina’s aan informatie en waardevolle tips en adviezen. Na betaling krijg je deze als downloadbaar pdf bestand naar je email gestuurd.

Newborn Slaapgids (0-4 maanden)

14,95   nu tijdelijk 9,95

 

Deze slaapgids is speciaal voor ouders van een baby van 0-4 maanden. Ook wanneer je nog zwanger bent is deze gids een fijne voorbereiding.

Je leert namelijk alles over slaap bij een pasgeboren baby. En alles rondom slaap wat dit beïnvloedt. Denk bijvoorbeeld aan de slaapomgeving, voeding en fysiek ongemak.

Ook lees je waardevolle tips bij dilemma’s zoals wanneer je baby alleen maar hazenslaapjes doet of alleen maar slapend weg kan worden gelegd.

Al met al een complete slaapgids van 60 pagina’s die jouw baby op een liefdevolle manier op weg zal helpen naar dromenland. 

Nu tijdelijk voor een speciale introductieprijs!

 

Newborn Slaapgids (0-4 maanden)

14,95   nu tijdelijk 9,95


Deze slaapgids is speciaal voor ouders van een baby van 0-4 maanden. Ook wanneer je nog zwanger bent is deze gids een fijne voorbereiding.

Een complete slaapgids van 60 pagina’s die jouw baby op een liefdevolle manier op weg zal helpen naar dromenland met o.a onderwerpen als voeding, slaapomgeving, fysiek ongemak, hazenslaapjes en afhankelijk slapen.

Vroege vogels slaapgids (4 maanden tot 4 jaar)

9,95


Is jouw kindje ook altijd zo vroeg wakker? In deze slaapgids van 30 pagina’s ga ik dieper in op de oorzaken van het vroege wakker worden en wat je hieraan kunt doen. 

Je vindt in de gids onder andere:

✓ Uitleg over hoe slapen en de biologische klok werkt
✓ Verschillende problemen uit de praktijk komen aan bod
✓Hoe je consequent kunt omgaan met jouw vroege vogeltje!

De slaapgids is speciaal voor kindjes vanaf 4 maanden tot 4 jaar.

Vroege vogels slaapgids (4 maanden tot 4 jaar)

9,95


Is jouw kindje ook altijd zo vroeg wakker? In deze slaapgids van 30 pagina’s ga ik dieper in op de oorzaken van het vroege wakker worden en wat je eraan kunt doen om de starttijd van de dag te verlaten.  

Je vindt in de gids onder andere uitleg over hoe slapen en de biologische klok werkt, en natuurlijk hoe je de starttijd an de dag kunt verlaten.
Verschillende problemen uit de praktijk komen aan bod. Hoe je consequent kunt omgaan met jouw vroege vogeltje!

De vroege vogels slaapgids is bedoeld voor kindjes vanaf 4 maanden tot 4 jaar

Wat zeggen anderen?

"Door het uitgebreide Slaapplan ben ik anders naar de situatie gaan kijken en ben ik in mezelf gaan geloven, ik ben nu mijn eigen slaapcoach."
Jessica
dochter van 12 maanden
"Ze slaapt sinds 3 weken door en dit hadden we nooit voor mogelijk kunnen houden voordat we Anne hadden ingeschakeld. Wat een wereld van verschil. Ik kan iedereen Slaapcoach Anne aanraden!"
Marije
dochter 10 maanden
"Een uitgebreid slaapplan ontvangen met heel veel informatie en kennis over slaap bij kleintjes en vooral hoe het voor mijn zoontje werkte. Echt een persoonlijk plan. Na een week merkten wij al zo'n groot verschil en na een aantal weken hadden wij een heerlijk tevreden en goed slapend mannetje"
Laura
zoontje 5 maanden
"Wat een fijne en betrokken coach! Aangepast advies ontvangen voor ons zoontje en wanneer het even niet liep zoals gehoopt, werden we op een fijne manier begeleid door deze periode. Top!"
Nienke
zoontje 6 maanden

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek?

× Hoe kan ik je helpen?