Skip to content

Over mij

Slaapcoach Anne

Even voorstellen! Mijn naam is Anne Rog, vrouw van Danny en moeder van 2 meiden, Philou (2017) en Nowi (2019). Samen wonen wij in het heerlijke Katwijk aan Zee.

Ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Naast slaapcoach ben ik ook werkzaam als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis.

Mijn verhaal

Moeder zijn vind ik het mooiste wat er is. Maar wauw, wat een rollercoaster waren die eerste jaren! Philou was na een pittige bevalling ook een heel pittig meisje van begin af aan én een slechte slaper. Eigenlijk wist ik hier te weinig over en ging ervan uit dat alles een fase was. Het was écht doorbijten en pas op peuterleeftijd ging zij beter slapen. En Nowi die geboren is na een fijne thuisbevalling ontwikkelde zich als heerlijke baby…de eerste 4 maanden.

Helaas werd het slapen daarna een groot probleem. Nowi sliep alleen in mijn armen, of in de box/auto/draagzak/ kinderwagen, overal behalve in haar bedje. ’s Nachts wilde ze vooral aan de borst, en bij mij verder slapen. Hiernaast werkte ik ook nog eens onregelmatig, waar papa thuis met een probleem zat. Want kleine Nowi wilde alleen mij. Huilen, krijsen, overstrekken. Hij kon niks met haar beginnen als ik er niet was…

Dit probleem duurde maanden. Gevolg: oververmoeide, futloze en geprikkelde ouders. Heel veel slapeloze nachten verder waren we gewoonweg op. Hier moesten we wat mee. Wij waren heel erg toe aan rust en structuur in ons gezin.

Alles waard

Wij gingen op zoek naar hulp en vonden dit in een Droomritmecoach. En dit was onze oplossing…. 

Wij kregen een slaapplan waar wij écht wat mee konden. Met een holistische blik werd het slaapprobleem van Nowi bekeken en op een responsieve en liefdevolle manier werkten wij aan meer rust en slaap. Laten huilen was helemaal niet nodig! Binnen enkele weken hadden wij weer een goed slapend kleintje. En sliepen wij dus ook weer!

Een goede nachtrust en gemoedstoestand was ons álles waard. Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel impact slapeloze nachten en onrustige baby’s hebben op het gezin. Maar ook dat er voor elk slaapprobleem wel een oplossing is. Je hoeft niet op je tandvlees te blijven lopen. Ik ben mijn hart gaan volgen en heb besloten dat ik deze ervaring wilde delen om gezinnen te helpen aan meer rust en slaap. Ik ben de opleiding tot Droomritmecoach gaan volgen van Stephanie Molenaar welke ik begin 2021 met succes heb afgerond.

Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en wil heel graag jullie helpen aan meer rust en slaap in het gezin.

Wat zeggen anderen?

"Door het uitgebreide Slaapplan ben ik anders naar de situatie gaan kijken en ben ik in mezelf gaan geloven, ik ben nu mijn eigen slaapcoach."
Jessica
dochter van 12 maanden
"Ze slaapt sinds 3 weken door en dit hadden we nooit voor mogelijk kunnen houden voordat we Anne hadden ingeschakeld. Wat een wereld van verschil. Ik kan iedereen Slaapcoach Anne aanraden!"
Marije
dochter 10 maanden
"Een uitgebreid slaapplan ontvangen met heel veel informatie en kennis over slaap bij kleintjes en vooral hoe het voor mijn zoontje werkte. Echt een persoonlijk plan. Na een week merkten wij al zo'n groot verschil en na een aantal weken hadden wij een heerlijk tevreden en goed slapend mannetje"
Laura
zoontje 5 maanden
"Wat een fijne en betrokken coach! Aangepast advies ontvangen voor ons zoontje en wanneer het even niet liep zoals gehoopt, werden we op een fijne manier begeleid door deze periode. Top!"
Nienke
zoontje 6 maanden

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek?