Skip to content

Mijn
Werkwijze

Lieve ouder, je hoeft het niet alleen te doen.

Wat is nu precies mijn werkwijze?

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe gekmakend slaaptekort kan zijn. En hoe belangrijk een goede nachtrust voor kind, maar ook voor jou als ouder is!

Als gecertificeerd kinderslaapcoach kijk ik naar alle factoren die het slapen beïnvloeden en daarmee word je ook geholpen met onrust, praktische tools, beren op de weg, hechting en meer. 

Tijdens het coachingstraject hebben wij indien gewenst dagelijks contact om ervoor te zorgen dat je kindje weer goed zal gaan slapen. Instant hulp via Whatsapp zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en de hulp kan bieden die je op dat moment nodig hebt.

Allereerst maak ik a.d.h.v. een door jullie uitgebreid ingevuld intakeformulier inclusief daglogs een analyse van fysieke, softe én slaaptechnische factoren. Ik geef jullie persoonlijke adviezen gericht op jouw kindje waar je al meteen mee aan de slag kunt.

Daarna volgt een stappenplan met handzame handvatten om het slapen stap voor stap vlot te trekken, op een liefdevolle en voor jullie haalbare wijze. 

100% maatwerk

Ik heb sinds de start van mijn praktijk al honderden gezinnen aan meer slaap mogen helpen. Geen slaapprobleem is mij onbekend. En de ervaring leert dat elk slaapprobleem weer anders is, en weer een andere insteek nodig heeft om op te lossen. Zo heb ik gezinnen mogen helpen door alleen wat gerichte handvatten te bieden en ouders weer met een open blik naar de situatie te laten kijken.

Maar ook mag ik ouders voor een aantal weken achter elkaar begeleiden waar het slaapprobleem veel dieper zit en coaching meer gewenst is. 

Daarom kijk ik graag met je mee naar jullie situatie en jullie wensen. Ik coach namelijk jullie, de ouders/verzorgers, om jullie kindje beter te doen laten slapen. Hiermee houd ik rekening met jullie wensen en is een slaapplan dus altijd maatwerk en persoonlijk, voor jullie kindje! Juist dat maakt de aanpak haalbaar en werkbaar, vandaar dat veruit de meeste kleintjes weer lekker gaan slapen.

Contact naar wens

Ons contact is afhankelijk van jullie wensen. Heb je een klein slaapprobleem of wil je even sparren over het slapen, dan is een Mail- en Appconsult of Adviesgesprek het meest passend. Het Adviesgesprek kan via Zoom maar ook via gewoon bellen.  

Bij uitgebreidere consulten zit coaching inbegrepen. Hierbij hebben wij sowieso (video)belcontact. En naar wens mailcontact of Whatsapp contact voor instant hulp. 

Twijfel je of zou je graag meer willen weten over de verschillende consulten? Neem vrijblijvend contact met me op!

Wat zeggen anderen?

"Door het uitgebreide Slaapplan ben ik anders naar de situatie gaan kijken en ben ik in mezelf gaan geloven, ik ben nu mijn eigen slaapcoach."
Jessica
dochter van 12 maanden
"Ze slaapt sinds 3 weken door en dit hadden we nooit voor mogelijk kunnen houden voordat we Anne hadden ingeschakeld. Wat een wereld van verschil. Ik kan iedereen Slaapcoach Anne aanraden!"
Marije
dochter 10 maanden
"Een uitgebreid slaapplan ontvangen met heel veel informatie en kennis over slaap bij kleintjes en vooral hoe het voor mijn zoontje werkte. Echt een persoonlijk plan. Na een week merkten wij al zo'n groot verschil en na een aantal weken hadden wij een heerlijk tevreden en goed slapend mannetje"
Laura
zoontje 5 maanden
"Wat een fijne en betrokken coach! Aangepast advies ontvangen voor ons zoontje en wanneer het even niet liep zoals gehoopt, werden we op een fijne manier begeleid door deze periode. Top!"
Nienke
zoontje 6 maanden

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek?

× Hoe kan ik je helpen?