Skip to content

Over mij

Hi! Even voorstellen

Mijn naam is Anne, gelukkig getrouwd en moeder van 3 dochters. Samen wonen wij in Katwijk aan Zee.

Ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Naast slaapcoach ben ik 12 jaar werkzaam geweest als (Kinder)verpleegkundige in een Academisch  ziekenhuis en heb ik de certificering van borstvoedingscoach.

Mijn verhaal

Moeder zijn vind ik het mooiste wat er is. Maar wauw, wat een rollercoaster waren die eerste jaren! Mijn 2e dochter was de eerste 4 maanden een droombaby.

Helaas werd het slapen na 4 maanden een groot probleem. Ze sliep alleen maar hazenslaapjes in mijn armen, of in de box/auto/draagzak. Het was slopend, want ze wilde alleen de borst als troost en alle zorg kwam daardoor op mijn schouders. Mijn man kon niks met haar begonnen. 

Dit probleem duurde maanden. Gevolg: een oververmoeide baby, maar ook oververmoeide, futloze en geprikkelde ouders. Heel veel slapeloze nachten verder waren we gewoonweg op. Hier moesten we wat mee. Wij waren heel erg toe aan rust en structuur in ons gezin.

Alles waard

Wij gingen op zoek naar hulp en vonden dit in een Kinderslaapcoach. Dit bleek onze oplossing…. 

Met een slaapplan waar wij écht wat mee konden werd het slaapprobleem van ons dochtertje bekeken en op een responsieve en liefdevolle manier werkten wij aan meer rust en slaap. Laten huilen was helemaal niet nodig! Binnen enkele weken hadden wij weer een goed slapend kleintje. En sliepen wij dus ook weer!

Een goede nachtrust en gemoedstoestand was ons álles waard. Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel impact slapeloze nachten en onrustige baby’s hebben op het gezin. Maar ook dat er voor elk slaapprobleem wel een oplossing is. Je hoeft niet op je tandvlees te blijven lopen. Ik ben mijn hart gaan volgen en heb besloten dat ik deze ervaring wilde delen om gezinnen te helpen aan meer rust en slaap. Ik ben de opleiding tot Droomritmecoach gaan volgen van Stephanie Molenaar welke ik begin 2021 met succes heb afgerond. Inmiddels heb ik al honderden gezinnen mogen helpen aan meer slaap. 

Met alle liefde help ik ook jou bij de slaapproblemen van jouw kindje en de rust weer in jouw leven terug te brengen. Neem gerust contact met mij op om samen hieraan te werken!

Wat zeggen anderen?

"Door het uitgebreide Slaapplan ben ik anders naar de situatie gaan kijken en ben ik in mezelf gaan geloven, ik ben nu mijn eigen slaapcoach."
Jessica
dochter van 12 maanden
"Ze slaapt sinds 3 weken door en dit hadden we nooit voor mogelijk kunnen houden voordat we Anne hadden ingeschakeld. Wat een wereld van verschil. Ik kan iedereen Slaapcoach Anne aanraden!"
Marije
dochter 10 maanden
"Een uitgebreid slaapplan ontvangen met heel veel informatie en kennis over slaap bij kleintjes en vooral hoe het voor mijn zoontje werkte. Echt een persoonlijk plan. Na een week merkten wij al zo'n groot verschil en na een aantal weken hadden wij een heerlijk tevreden en goed slapend mannetje"
Laura
zoontje 5 maanden
"Wat een fijne en betrokken coach! Aangepast advies ontvangen voor ons zoontje en wanneer het even niet liep zoals gehoopt, werden we op een fijne manier begeleid door deze periode. Top!"
Nienke
zoontje 6 maanden

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek?  

× Hoe kan ik je helpen?